Kvar i något jag lämnat

Idag har det regnat. Jag har druckit té och varit i sommarstugan som numera är en höststuga med gula blad på träden runt omkring. Ätit god mat och lyssnat på bästa musiken. Läst fina kommentarer från er och sett statistiken öka. Känns kul att veta att någon tycker om det jag gör. Jag har gråtit och skrattat och nu är jag trött trots mina för många timmars sömn. Känner mig förkyld och mitt sår svider. Imorgon då jävlar, då ska jag spela match trots smärtan, klarar inte av att göra ingenting längre. Och nu, nu måste jag nog räkna matte eller nej. Jag skjuter upp det till imorgon. Orkar inte nu. Hej.

KOMMENTARER


Sv: Åh tacktack! Vad roligt att du tycker det!! Kommer nog fortsätta kolla din blogg också, du tar verkligen härliga bilder! :)

2012-09-22 // 18:41:55
Namn :
Kom ihåg

Kontakt/hemlis : (bara jag som ser)


URL/bloggadress :


Vad har du på hjärtat? :
Ellen. Sommarflicka på snart 17 år. Är svag för doctor martens,svartvita fotografier, jordglobar, långa pojkar, kaffe, Kent, sommarnätter, värmeljus, bruna ben, händer, Stockholm, té, kragar, godmorgon sms, frukost,och annat fint. Tycker mest om att skriva, att smsa, att pussas, att fotografera, att sova, att träna och att känna mig älskad. Detta är min blogg.Instagram: ellenmariajohansson