på begäran

Sanna om shitilove:
hej, gillar din blogg och din stil, men skulle vilja veta lite mer om dina vänner, vilka du är mest med osv.. Kan du inte göra ett inlägg om det, snart? :-)
kraam Sanna

Hej och tack vad roligt att du tycker om min blogg!
Jag har många vänner. Men de jag är mest med är nog Frida, Frida, Evelina, Johanna  Lina Emma, Linnea,och Linnea. Jag har även ett par killkompisar. Några av mina vänner har jag känt hela mitt liv och andra har jag lärt känna under högstadiet och det är jag väldigt glad över.Jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att utan mina vänner skulle mitt liv vara förjävligt. Tycker om de väldigt mycket. Ja det var väl det jag har att säga om de, men om du undrar något mer är det bara att fråga igen. Tack för din kommentar!
KOMMENTARER


Sanna

Fick man inte veta vad dina killkompisar heter? ;-)

Vilken är din ALLRA bästa vän av de du nämde? :-)

Kram igen från Sanna

2012-02-04 // 19:13:58
Namn :
Kom ihåg

Kontakt/hemlis : (bara jag som ser)


URL/bloggadress :


Vad har du på hjärtat? :
Ellen. Sommarflicka på snart 17 år. Är svag för doctor martens,svartvita fotografier, jordglobar, långa pojkar, kaffe, Kent, sommarnätter, värmeljus, bruna ben, händer, Stockholm, té, kragar, godmorgon sms, frukost,och annat fint. Tycker mest om att skriva, att smsa, att pussas, att fotografera, att sova, att träna och att känna mig älskad. Detta är min blogg.Instagram: ellenmariajohansson