Fredag

2012-11-30 / 14:58:37
 
Det är fredag och jag har haft sovmorgon och varit på läkarbesök och tagit prover. Ätit lunch med pappa och Alice och kom sedan hem till en vovve som ville ut i snön. Så vi gick ut på en promenad och nu har jag tänt en brasa som ska få värma våra frusna kroppar. Proverna gav bra resultat och tack och lov så är jag frisk. Ingen körtelfeber som tur var, så nu ska jag börja träna. Äntligen! Ikväll ska jag på hockey. Bra fredag trots allt. 

 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Mys

2012-11-27 / 20:24:46
Såhär mysigt har jag haft det. Bakat pepparkakor och lyssnat på julmusik. Mysig ledig dag. ♥
(1) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Tisdag 27 november

2012-11-27 / 12:55:04
Ledighet. Sovmorgon med hunden & sedan en god frukost med julmusik i högtalarna. Nu har vi förflyttat oss från sängen till soffan och jag ska snart försöka plugga lite och förhoppningsvis få det ur vägen. Ha en fin dag. Det ska jag ha. 
 
 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Infruset

2012-11-26 / 17:38:42
Det är måndag och det har varit en lång men himla bra dag. Prickade av ett psykologiprov och en redovisning och båda gick bättre än förväntat. Så det är jag glad för, och jag blir ännu mer glad över tanken på en ledig dag imorgon. Japp, ledighet. Underbart. Så jag stannar i min säng med levande ljus och kissen som sällskap ikväll.För övrig så är jag helt slut på grund av järnbrist men förhoppningsvis så kommer pappa hem med vitaminer så jag blir frisk någongång. Har trots allt varit sjuk i nästan två månader nu. Eh ja men då vet ni det.
(1) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Kyler genom märgen och gör hjärtan kalla

2012-11-25 / 14:53:31
 
Det är söndag. Jag är ostabil. Lyssnar på Mando Diao och tänder ljus. Försöker plugga men hittills har jag inte lyckats. Imorgon är det måndag och jag hatar det.
 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Jag är glad idag

2012-11-24 / 12:00:47
Godmorgon
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Lite mys

2012-11-22 / 17:52:27
 
En torsdag. En fin sådan. Slet i skolan och gick sedan till mysigaste caféet. Pratade bort några timmar och tog sedan en sen buss hem. Tycker om er klappträn. Imorgon är det fredag, älskar.
 
 
(2) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Get lost

2012-11-19 / 20:29:21
min bild, kreta 2011
Vill iväg. Nu. Orkar inte vardagen.
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

18 november, en söndag

2012-11-18 / 21:12:16
 
Söndag. Idag har jag tränat för första gången på en månad och herregud vad skönt det var att få svettas lite och få känna känslan av utmattning. Har inte kunnat träna på grund av sjukdom och är fortfarande inte helt hundra men kunde inte hålla mig längre. Så imorgon börjar jag med fysträningen. Söndag är ju en pluggdag, så förmiddagen spenderade jag i sängen tillsammans med psykologiboken. Om jag blev mycket mer klokare av det har jag ingen aning om. Det lär väl visa sig imorgon på provet. Ha en fin kväll, medmänniskor.
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Livet

2012-11-16 / 18:03:42
  
Min instagramvecka:
- Jag köpte en ny tröja. Men det vet ni ju redan.
- Det var fars dag och där ser ni sötaste bilden på min far och jag.
- Det blev måndag och jag var på sånt fint humör hela dagen, var glad mest hela tiden.
- En så där spegelbild. Bara för att.
- Trodde jag var cool och skaffade twitter. Så där kan ni ju följa mig om ni vill. Ellenjjohansson var namnet där.
- Tittade på fotboll och såg Zlatan göra hela fyra mål.  Ett mål var en cykelspark som går till hisorien. Rysningar.
- Och så lite gott jag åt i helgen och så lite frukost en dag.
 
Ja ni flickor och pojkar. Ytterligare en vecka har gått och jag har legat på latsidan gällande bloggen och kameran. Men min instagram har jag uppdaterat ganska flitigt så jag tänkte dela med mig med några bilder därifrån. Idag är det fredag och planerna var lite festligheter. De planerna sprack, så jag och två fina flickor åkte till grannstaden efter skolan och tog en fika på ett mysigt café och pratade om livet i någon timme. Fin dag hur som helst. 
 
(0) kommentarer Kategori: Min Instagram / länk

   

Måndag 12 november

2012-11-12 / 17:34:15
 
Just nu, i detta ögonblick mår jag bra. Det är höst, eller nästan vinter och jag är rätt okej med det ändå. Mer än vad jag har varit tidigare iallafall. Denna vinter blir inte samma kalla vinter som för ett år sedan. Den här vintern ska jag få uppleva Teneriffa. Så nu när jag sitter här, vid mitt skrivbord och har en hög med plugg på min vänstra sida och min jordglob på min högra sida så känns plugget lite lättare. Just därför att jag vet att om cirkus en månad sitter jag på ett flygplan. Trots stressen så kan jag känna ett visst lugn och balans, jag vet vad jag ska göra för att lyckas och hålla mig lycklig så det tänker jag fortsätta med. Tillsammans med fina människor runt omkring mig såklart, utan de är jag inte mycket. Och så tänker jag på en vän som har det lite jobbigt nu, styrkekramar och allt sådant till henne. 
 
 
 
 
(1) kommentarer Kategori: Sådant jag skrivit / länk

   

Morgonstund

2012-11-11 / 12:32:33
Söndag. En grå sådan. Idag ska jag mysa i min tröja, dricka té och skriva. Klockan fem ska jag på farsdagsmiddag hos mormor och morfar. Det blir nog en fin söndag trots att den är grå. 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Som präglat min uppväxt ända fram till idag

2012-11-10 / 17:58:24
 

Lördag. Det jag skulle ha gjort hela dagen: Pluggat. Men har jag pluggat? Svar nej.
Istället tog jag en lång sovmorgon och åkte sedan med mamma till staden för att uträtta lite ärenden. Jag kom hem med tre par strumpor i finaste höstfärgerna och en tröja i samma färger ungefär. Farsdagspresent till min käre far fixade vi också. Nu när vi kom hem stod pappa i köket. Det betyder middag, god middag. Själv ska jag försöka få en recension skriven, det kommer gå jättebra. Om jag lyckas få motivation till det vill säga. Och det är ju en konst i sig. Hoppas att ni har haft en fin dag, för det har jag haft.
♥ 
(1) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Massa babbel

2012-11-10 / 00:10:14
 
Ojoj vilken fin fredag jag har haft. Har umgåtts med två av de finaste av alla puckon som finns på jorden. De är så kloka, mina kompanjoner. Tycker om dem. Har klarat av en till vecka i skolan. Haft många sega lektioner, för många sena kvällar och tidiga morgnar, för många skrattanfall och har överanvänt både mina hörlurar och nässprayen. För övrigt mina vänner, så har jag noll inspiration till det jag kallar min blogg, noll motivation i skolan och noll koll på mitt liv ungefär. Men det är okej, antar jag. Ibland iallafall. Jag måste bli frisk och börja träna igen, det är nog därför. Jag känner mig som Gunnel, min hund. Som en ostimulerad hundvalp ungefär. Nu vet ni. Nuläget liksom. Godernatter. ♥
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

En söndagskväll

2012-11-04 / 21:01:25
En av de få bilder som jag fotade i fredags. Idag är det söndag och även sista dagen på lovet vilket innebär skola imorgon. Så sista kvällen på lovet spenderar jag på mitt rum med plugg. Jag vill att veckorna fram till jullovet ska gå fort så jag har egentligen inget emot att börja skolan igen.  Jag har hur som helst haft ett himla bra lov, trots sjukdom och sådant onödigt. Hoppas att ni också haft det fint.
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

En lugn dag

2012-11-03 / 16:49:00
Lördag och nu kan jag andas. En dag då jag inte har något planerat. Kom hem sent inatt igen efter en hemmafest hos en gammal klasskompis, hade kul. Min förkylning sitter i därför att jag inte har tagit det lugnt en enda dag detta lov, som snart är slut. Men idag tog jag sovmorgon och har inte gjort mycket mer idag. Men nu tänkte jag vara sådär duktig och ta tag i plugget som jag skjutit upp tills nu. Så nu ska jag ändra på det. Eller ja, försöka iallafall. Tänder lite ljus och lyssnar på Mando Diao, så det borde gå vägen. Adjö för ett tag.
(1) kommentarer Kategori: Vardag / länk

   

Festligheter

2012-11-01 / 17:28:42
Klockan börjar närma sig sex så jag drar snart iväg till Johanna och möter upp resten av brudarna där, sedan tar vi bussen in till stan. Hoppas på en bra kväll. Ovan ser ni vad jag har på mig, efter många om och men så kör jag på helsvart ikväll. Nu ska jag locka mina toppar och knyta på min mina docs.
(2) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Slutar aldrig förvånas över hur fort livet går

2012-11-01 / 12:18:00
Några oktoberbilder från min instagram. Följ ellenmariajohansson!
1 November pojkar och flickor. Endast två månader kvar av tjugohundratolv. Oktober har varit en bra månad. Jag har jobbat, gått ytterligare en månad på gymnasiet och trivs så bra, träffat nya människor, druckit mängder te, varit på festligheter med vännerna och mått bra helt enkelt. Hoppas att november blir minst lika bra. Nu ska jag lösa dagens i-landsproblem, vad ska jag ha på mig ikväll? Ingen aning. Drygt. ♥
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   


Ellen. Sommarflicka på snart 17 år. Är svag för doctor martens,svartvita fotografier, jordglobar, långa pojkar, kaffe, Kent, sommarnätter, värmeljus, bruna ben, händer, Stockholm, té, kragar, godmorgon sms, frukost,och annat fint. Tycker mest om att skriva, att smsa, att pussas, att fotografera, att sova, att träna och att känna mig älskad. Detta är min blogg.Instagram: ellenmariajohansson