Onsdagsföda

2013-01-30 / 22:05:00
Idag har jag sovit till lunchtid, skrivit en uppsats om miljöproblem, haft pyjamas på mig hela dagen, tränat och nu har jag nyss fått i mig lite föda. Yoghurt med apelsin, banan, vindruvor, granatäpple och kokos, ett glas blåbärsproviva och en kopp te till det. Nu är jag redo för några avsnitt av One tree hill innan jag ska somna in. Godnatt. ♥
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

En vinterfavorit

2013-01-30 / 16:43:40
 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Vardagsbrus

2013-01-29 / 14:48:40
Tisdag och jag är säker på vilken inriktning och individuellt val jag ska välja. Beteendeinriktning och så ska jag läsa till en kurs i Medieproduktion. Tror att det kan passa mig. Skoldagen var alltså en kort dag med information om de olika valen man kan göra, så jag slutade halv tolv idag. Inte nog med det, jag är ledig imorgon också. Så himla skönt att få sova ut och göra klart plugg som ligger i högar på mitt skrivbord. Förövrigt så har jag gått runt i min nya tröja som jag fick av min mor igår och rufsigt slitet hår idag. Ikväll ska jag träna fotboll på konstgräset, skönt att få lite yta nu när det mest har varit futsal ett längre tag. Ta hand om er. Kram.
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Jag är lyckligare nu

2013-01-27 / 12:00:05
Söndag denna hatdag som innebär att man har en hel skolvecka framför sig, jag känner av det där hatet idag. Vill mest sova bort hela dagen men har saker som måste fixas vilket känns långt ifrån bra. Gårdagen var himla bra, behöver inte säga mer än så. Veckan som kommer är iallafall fylld av träningar och plugg, ser dock fram emot onsdag då jag råkar vara ledig. Det behövs mer än väl. Annars har jag tappat det där suget för att använda kameran. Hittar ingen inspiration, behöver vår så jag kan fota blommor och knoppar. Men inte än tyvärr, vintern håller i sig ett tag till. Uppdatering sker när jag har något att visa er helt enkelt, och det är ni ju medvetna om. 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Minusgrader rensar luften

2013-01-25 / 13:06:00
En hel skolvecka har hunnit passera sedan sist jag uppdaterade er, fredag idag alltså. En bra sådan. Fick sluta tidigare än vanligt, älskar att våran skola inte tar in vikarier på inställda lektioner. Veckan har förövrigt varit bra, jag har varit lycklig, ätit sista penicillinkuren och börjat träna igen. Dock gillar jag inte vädret något vidare, kallt och närmare tjugo minusgrader. Minusgrader rensar luften som Markus Krunegård sjunger.
När mamma kommer hem åker vi direkt till simhallen för att simma och sola lite och ikväll ska jag nog ta mig ner till byn och umgås med några fina. Hoppas att ni har det bra ute i vintersverige. ♥
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Ny design och grejer

2013-01-20 / 17:44:26
Två bokehbilder från Teneriffa.
 
Idag har jag sovit för länge som vanligt på söndagar, jag har ätit, tittat på dirty dancing 2 och gjort en ny bloggdesign och så har jag försökt koncentrera mig på plugg men inte lyckats. En skön söndag som behövdes som uppladdning för en ny vecka. Adjö.
(2) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Lördag

2013-01-19 / 23:21:41
Tre lördagsbilder.
 
(1) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Festfredag

2013-01-18 / 16:55:12
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

En del vänner kommer tillbaka men det är alltid de som försvann som får oss att ligga vakna

2013-01-17 / 17:15:00
Hej kompisar. Idag är det torsdag och jag har gått i skolan som vanligt. Tog en runda på stan med en fin efter skolan och åkte sena bussen hem. Kunde omöjligt hålla ögonen öppna på bussen vilket resulterade i att jag somnade, alltid lika skönt. Vaknade av att någon plingade och gick sedan av bussen och småsprang hem pga kylan. Möttes av en glad Gunnel och sedan åt jag frukost på sängen. Fast det var inte riktigt frukost, men ändå. Det var fint. Imorgon vankas festligheter och nu ska jag lära mig om forntiden. Adjö.
 
En del vänner kommer tillbaka
Men det är alltid de som försvann
som får oss att ligga vakna. - Kent
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Saknar detta

2013-01-14 / 18:51:21
Kom på att jag knappt har visat några bilder från teneriffa. Här har ni några. Klarar inte av att kolla igenom och redigera fler, för att jag saknar det så mycket. Fler kommer väl längre fram. 
(1) kommentarer Kategori: Teneriffa tjugohundratolv / länk

   

En lördag i svartvitt

2013-01-12 / 21:23:01
En lördag som har innehållt sovmorgon till lunch, mys med suddig hund, fotbad i medicinskt syfte för min tå, spräckt mina favoritbyxor, köpt nya favoritbyxor, middag hos farmor, fått julklappar. Ungefär så.
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Jag vet att du sover, känner värmen från din hud

2013-01-11 / 22:23:14
Har en natt med filmtittande framför mig och ska sova bort halva dagen imorgon. Det behöver jag. Godnatt ♥
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Senaste tiden via instagram

2013-01-11 / 17:21:00
Bilder via min iphone från instagram, följ ellenmariajohansson
 

Veckan är till ända och jag tycker det ska bli jätteskönt med helg, känner mig redan trött på skolan efter fyra dagar. Saknar teneriffa mer än någonsin och tycker att sveriges väder är helt värdelöst. Nu vill jag ha vår och åtminstone känna solens strålar. Men icke. Ska spendera min fredagskväll i soffan/sängen med bra serier på datorn. Till exempel Andra Avenyn, nostalgi. Adjö.
(0) kommentarer Kategori: Min Instagram / länk

   

Tulpaner och penicillin

2013-01-10 / 17:35:21
 
 
Först vill jag bara klargöra en sak. Alla bilder på min blogg har jag fotograferat på egen hand med min systemkamera. Om jag visar någon bild som inte är min, så skriver jag alltid ut bilkällan. Ok?
 
Veckan har rullat på och det har hunnit bli torsdag. Jag har gått i skolan och tränat mest. Kännt mig hängig och har haft sjukt ont i min högra stortå. Tänkt att det går väl över, men igår hade jag så ont så jag hade svårt att somna, var yr och det dunkade i hela foten. Så då bestämde sig mamma för att ringa vårdcentralen idag så jag fick en tid som jag  precis kommit hem ifrån. Jag har en infektion som har är under nageln och där är det bakterier som måste botas med penicillin och fotbad dagligen. Så jag får inte träna fotboll på ett tag och det innebär att jag missar Sm-kvalet i futsal i helgen. Känns helt värdelöst men så är läget. Annars mår jag bra och hoppas att ni också gör det. Kram på er.
 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Sånt mänskligt ni vet, känslor

2013-01-06 / 20:42:33
Söndag, veckans sista dag Idag har jag sovit länge och tränat två futsalpass. Nyligen tagit en dusch och fått i mig käk. Nu ligger jag utslagen i min renbäddade säng och saknar att ha sand mellan tårna. Har varit i sverige i drygt en vecka och vill redan lämna landet igen. Det känns jobbigt på många olika punkter i livet just nu, och det känns inte bättre av att lovet snart är slut. Känner att livet är viktigare än bloggen just nu, så uppdateringen kan bli lite skev och det kan stå tomt här i några dagar. Men det är ju ni vana vid. 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Nu faller snön och mörkret är en mördare som kräver varje kreativ tanke som vi någonsin tänkt men du och jag vi dansar än

2013-01-03 / 23:53:42
 
När du och jag var kungarna
av ingenting från ingenstans?
Nu faller snön och mörkret är en mördare som kräver varje kreativ
tanke som vi någonsin tänkt men du och jag vi dansar än
Ett krig ett spel en lek ett skämt
Vi kunde aldrig enas ens om musiken
Det fanns inget som kunde röra oss
och du vet att jag var lika rädd som du
Det fanns så mycket att se så jag släppte taget om din hand och du försvann
 

Lyssnar mest på Kents nya singel och njuter av att vara ledig. Ovan ser ni mina nya skor. Tycker om de. 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Onsdag 2 januari

2013-01-02 / 23:02:00
Idag är det onsdag och jag startade dagen med en sovmorgon och en fin promenad med hunden i skogen. Åkte till stan och fick med mig ett par nya skor, och nu på kvällen har jag tränat fys. Köpte första Harry Potter filmen idag också, så det ska jag roa mig med nu. 
(1) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Gott nytt 2013

2013-01-01 / 16:42:23
Hoppas ni hade en bra kväll, det hade jag. God fortsättning.
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   


Ellen. Sommarflicka på snart 17 år. Är svag för doctor martens,svartvita fotografier, jordglobar, långa pojkar, kaffe, Kent, sommarnätter, värmeljus, bruna ben, händer, Stockholm, té, kragar, godmorgon sms, frukost,och annat fint. Tycker mest om att skriva, att smsa, att pussas, att fotografera, att sova, att träna och att känna mig älskad. Detta är min blogg.Instagram: ellenmariajohansson