En fin sommardag

2013-07-15 / 01:09:50
 
 
 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Lite snack om skrivkramp

2013-07-15 / 00:54:56
 
Jag försöker skriva. Försöker få ner allt jag tänker på och allt jag vill dela med mig av men det går inte. Jag har en period utav skrivkramp kan man säga. Det är sommarlov och jag njuter till fullo av solens vackra strålar, läser böcker, badar och gör allt som hör sommaren  till. Om några dagar lämnar jag landet och fyller sjutton. Tiden går för fort och jag har lite mer än hälften av sommarlovet kvar. Nu när jag tänker efter så är nog det här det bästa sommarlovet. Jag har gjort så mycket kul och mått så bra hittills av sommaren, och har lika mycket kvar att njuta av. Ja. Uppdatering kommer. Det gör den. Puss på er som hänger kvar här trots skev update.
 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Second hand

2013-07-03 / 13:28:00
 
 
 
(1) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Bråvalla festival

2013-07-03 / 00:15:14
I tisdags beställde jag och Johanna biljetter till lördagens spelningar på Bråvalla festival. Ganska spontant sådär.  Vi åkte tidigt på lördag morgon, hela vägen ner till Norrköping för att se bland andra Nicky Romero, Nause, Dada Life och självaste Avicii avsluta festivalen. Känslorna som flödade genom kroppen när ca 50 000 åskådare hoppade, dansade och sjöng med till Avicii's alla grymma låtar går inte ens att beskriva. Det är det absolut mäktigaste jag har varit med om hittills i mitt snart sjuttonåriga liv. Så sjukt bara! En av de bästa dagarna i mitt liv, garanterat. 
 
 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Stockholm stad

2013-07-03 / 00:04:41
Det har gått nästan en hel vecka sedan jag hörde av mig senast. En händelserik vecka, minst sagt. Jag och min familj satte oss i bilen tidigt igår morse och styrde kosan till huvudstaden. Vi åkte upp och ner i alla karuseller på Gröna Lund direkt när vi kom fram, shoppade lite, checkade in på hotellet, bytte om och gav oss ut på gatorna igen för att äta middag. Jag åt den godaste pastarätten jag någonsin ätit och vi blev så himlahimla mätta och trötta så vi gick sedan hem till hotellrummet och somnade. Vaknade upp imorse, åt hotellfrukost och packade ihop allt i bilen, tog en runda på drottninggatan och Beyond Retro där ett par Lee-shorts fick följa med mig. Åt baguetter i humlegården innan vi åkte hem till Dalarna igen. Himla fina dagar måste jag säga. Kram på er.
 
 
 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   


Ellen. Sommarflicka på snart 17 år. Är svag för doctor martens,svartvita fotografier, jordglobar, långa pojkar, kaffe, Kent, sommarnätter, värmeljus, bruna ben, händer, Stockholm, té, kragar, godmorgon sms, frukost,och annat fint. Tycker mest om att skriva, att smsa, att pussas, att fotografera, att sova, att träna och att känna mig älskad. Detta är min blogg.Instagram: ellenmariajohansson