FREDAG

Första fredagen i mars och jag är glad. Glad för att våren är påväg och för att det är helg. Men visst finns det fortfarande tankar som drar ner humöret emellanåt, men försöker fokusera på det som gör mig lycklig. Det är bäst så. Hoppas att ni har en fin dag. Kram på er.

KOMMENTARER


Mormor Ulla.

Jag är så glad Ellen att du ser ljuset efter att ha gått i den mörka tunneln- Du är så klok i ditt tänkande! Du är ung och du har hela livet framför dig, du har så mycket att se fram emot! Du har fått känna på hur det känns när hjärtat brister, men jag tror att du blir starkare och klokare efter den händelsen! Det är en ny erfarenhet som man måste gå igenom, hur jäklikt det än må vara. Stå på dig och njut av våren som står för dörren! Puss å Kramar!!!!!

2013-03-08 // 18:12:48
Namn :
Kom ihåg

Kontakt/hemlis : (bara jag som ser)


URL/bloggadress :


Vad har du på hjärtat? :
Ellen. Sommarflicka på snart 17 år. Är svag för doctor martens,svartvita fotografier, jordglobar, långa pojkar, kaffe, Kent, sommarnätter, värmeljus, bruna ben, händer, Stockholm, té, kragar, godmorgon sms, frukost,och annat fint. Tycker mest om att skriva, att smsa, att pussas, att fotografera, att sova, att träna och att känna mig älskad. Detta är min blogg.Instagram: ellenmariajohansson