Mors dag

2013-05-26 / 12:59:36
Min vackra mamma. 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Mitt favoritställe

2013-05-26 / 12:58:56
Igår åkte vi upp till sommarstugan. Ett tecken på att det är sommar. Helt underbart.
(1) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

En sommarkväll i maj

2013-05-25 / 00:42:26
Har haft en fruktansvärt fin eftermiddag och kväll med tre av de som ligger närmast hjärtat. Bilderna får tala för sig själva. Och jag säger, herregud vad jag tycker om flickorna ovan. Bäst.
 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Smak av sommar

2013-05-22 / 19:20:30
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Promenad

2013-05-22 / 08:36:38
Några bilder från en mysig promenad med mamma och hunden. 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Brunch

2013-05-20 / 14:17:42
Fördelen med att vara sjuk är att man får sova länge och sitte ute på trappen i solen och äta gott. Det gjorde jag idag.
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Sinnet är ganska så tillfredsställt i skrivande stund

2013-05-19 / 20:00:45
Trots att kroppen inte är i bästa skick så mår jag så fruktansvärt bra. Det känns som att allt äntligen är på väg att falla på rätt plats efter några djävulskt jobbiga vintermånader. Jag har fått saker och ting bekräftade, släppt saker som hände förut, låtit personer gå ut ur mitt liv och även låtit personer kliva in i mitt liv. Bara tanken av att det är tjugosex (!!!) dagar kvar tills jag gör sista dagen som förstaårselev på gymnasiet, att jag fyller sjutton om exakt två månader, att jag ska uppleva min första festival nästa månad, att jag ska tillbringa två veckor utomlands med de som ligger närmast om hjärtat och att jag har en hel sommar framför mig gör mig så lycklig. Livet e gött hörni.
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

En söndag

2013-05-19 / 19:48:45
Söndag
Idag har jag sovit länge, ätit god mat, tagit en tupplur med fönstret öppet, hört fåglarnas kvitter utanför, myst med en vovve och gjort allt för att försöka bli frisk. Det sistnämnda lyckas jag inte riktigt med, så jag tar mig en vilodag imorgon också. Missar även en derbymatch som jag mer än gärna hade velat spela, men då får jag göra mitt bästa på sidan av planen istället. Nu ska jag slå ihjäl några timmar med Harry Potter som sällskap och ska även försöka somna i tid. Kram på er och hoppas att ni slipper vårförkylningar. 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

En sommarkväll

2013-05-17 / 22:54:51

Fredag 
En förkylning har tagit över min kropp så idag bestämde jag mig för att stanna hemma från skolan och det gjorde jag nog rätt i. Mår redan bättre. Min familj kom hem med god mat som vi har tryckt i oss nu på kvällningen. Vi satt ute på framsidan i kvällssolen och åt grillat, tände lyktor i träden och lyssnade på musik. Första riktiga sommarkvällen kändes det som, helt underbart. 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Kvällssol

2013-05-15 / 20:27:51
Onsdagsfotografier 
Veckans tredje dag, onsdag. En jobbig dag för min del. Är inte på topp och har många nationella prov att göra denna vecka. Idag har jag klarat av två stycken, och ett återstår som jag ska fixa imorgon. Kom iallafall hem från skolan relativt tidigt och somnade då i tre timmar. Välbehövligt då jag ligger back med sömn från helgens bravader. Tog en fin promenad med mamma och hunden i kvällssolen och passade även på att ta med kameran ut. Nu är det verkligen vår och jag älskar det.
(1) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Tolfte maj

2013-05-12 / 22:46:02
Hej på er idag är det den tolfte dagen i maj månad och det är inte en helt vanlig dag, det är nämligen min mammas födelsedag. Har försökt fira henne på bästa sätt, för det är hon värd min mor. Hann dock bara fota dessa bilder ovan, innan min kamera dog. Laddaren har blivit söndertuggad av min kära katt. Aja, det problemet ska jag fösöka lösa så fort som möjligt. Nu blir det först ett avsnitt av One tree hill och sedan några timmars skönhetssömn innan det är dags för skola igen. Måste säga att den här långhelgen har varit himla bra. Har mått så otäckt bra. Fint. ♥
 
 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Kapitulera omedelbart eller dö

2013-05-11 / 17:02:11
Lite från min instagram. Det är lördag och jag är glad. Glad för de senaste dagarna som har varit så fina. Har varit på äventyr till nya städer, varit på fester, tränat och tagit vara på solen. Dock har kameran inte använts så mycket som jag skulle ha önskat, men mobilkameran har dock gått varm så därför fåt ni se några instagrambilder istället. Har lite slut på ideer när det gäller bloggning, så som det kan va ibland. Men jag brukar hitta tillbaka, och det kommer jag att göra även denna gång. Tills dess kan det eka lite tomt här. 
(1) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Äventyr

2013-05-09 / 14:13:39
Godmorgon livet flyter på och jag har långhelg. Hur skönt och välbehövligt som helst. Firade in helgen med en spontan tripp till grannstaden för hemmafest igår och jag hade en bra kväll. Kom hem runt småtimmarna och håller nu på att packa för ytterligare ett äventyr. Men det är hemligt. Kommer iallafall ha en himla fin helg och hoppas att ni får en lika fin. Kram på er alla.
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Jeansjacka & vårväder

2013-05-06 / 15:51:32
Det har stått tomt här ett tag. Har haft fullt upp med nationella prov och fotboll. Vädret är fantastiskt, sol och tvåsiffriga plusgrader. Helt underbart att våren äntligen är här för att stanna, det är ju trots att Maj nu. Jag har sålt på loppis och tjänat ihop pengar till en jeansjacka och jag gillar den tokmycket. Idag slutade jag runt elva och tog då direkt en buss hem och har sedan dess spenderat tid i solen med musik och bra läsning. Nu ska jag börja tagga till match på allvar, seriepremiär är det som gäller. Hoppas att ni fina mår bra! Kram osv
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Valborgsmys

2013-05-01 / 17:23:00
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   


Ellen. Sommarflicka på snart 17 år. Är svag för doctor martens,svartvita fotografier, jordglobar, långa pojkar, kaffe, Kent, sommarnätter, värmeljus, bruna ben, händer, Stockholm, té, kragar, godmorgon sms, frukost,och annat fint. Tycker mest om att skriva, att smsa, att pussas, att fotografera, att sova, att träna och att känna mig älskad. Detta är min blogg.Instagram: ellenmariajohansson