En skymt av lycka

2013-10-16 / 15:26:00
Jag har haft en blogg som heter "en skymt av lycka" ett tag och tänkte nu dela med mig av den. De senaste inläggen, som jag har skrivit i Oktober, finns även där. Lite annat finns också där, vilket ni kommer upptäcka. Hur som helst, så hatar jag bloggnamnet på denna blogg så jag har tänkt att jag så småning om ska flytta över alla inlägg på denna blogg till "en skymt av lycka" och börja blogga där på heltid. Vilket jag ska börja med nu. Så min nya bloggadress är alltså http://enskymtavlycka.blogg.se/ Vi ses där!
 
 
 
 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Frost

2013-10-16 / 12:13:27
Höstförkyld. Vaknade imorse runt tio, tittade ut genom fönstret och såg solen lysa så gräset glittrade. Drog på mig kappan och tog med mig kameran ut i den krispiga luften. Hann knäppa några bilder innan kameran dog. Himla fint är det ändå, hösten alltså.
 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Söndagsgöra

2013-10-13 / 19:00:24
Tänder värmeljus, värmer fötterna under katten, lyssnar på min Sova - lista, pluggar matte. 

(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Färgstarkt

2013-10-12 / 12:34:04
 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Fredag

2013-10-11 / 16:34:26
Myser i mönstrade byxor, tittar på flera avsnitt av gossip girl på raken, pluggar, gymmar, solar solarium, skrattar och mår fint. Ungefär sådant jag har för mig om dagarna. Ikväll ska jag träffa ett gäng brudar för käk, det behöver jag. Vad gör ni för att lysa upp den numera mörka vardagen?
 
(1) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

6 Oktober, söndag

2013-10-06 / 16:10:11
Ser katten sträcka på sig mellan mina lakan, läser klyschiga kärleksböcker och kommunikationskurser om vartannat. Skriver några rader om sådant jag blir glad av, skriver några rader om hur genus påverkar vår kommunikation. Varierar plugg och kärlekstjafs på en söndag. Tråkigt men ganska fint ändå.
 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Höstmorgon

2013-10-02 / 15:35:00
När kylan biter sig fast i kinderna, när löven sakta skiftar färg till orange, röd och gul, när minusgraderna kommer krypandes och när frosten i gräset ännu inte har smält. Höstmorgnar.
 
(1) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Oktober

2013-10-01 / 17:05:00

Från vindrickande vid medelhavet till att sitta på en sunkig buss och följa regndropparna som smeker vindrutan, från att spontanbada naken mitt i natten till att plugga spanska till midnatt, från att känna sommaren ända ut i finertopparna till att nu känna hösten i magen. Från sommar, till höst.  Tittade i kalendern i morse och där stod det 1 Oktober, fattar ingenting. Sommaren är över, slut, finito och hösten har visat sin sämsta sida. Minusgrader, frost och torra läppar. Höst kan låta jävligt men jag övertalar mig själv att jag är ganska överens med att behöva ha strumpor i conversen, ha kalla händer,  äta satsumas, åka tåg till fester mitt i veckan, dricka varma koppar kaffe, bära stickade tröjor och att ha hetsiga diskussioner i ett grupprum med en fin vän. Allt annat skit som jag inte är överens med alls behöver jag inte nämna för jag försöker intala mig att denna höst kommer bli fin. Så nu ska jag gå och älska hösten, eller.. nåt. 

(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   


Ellen. Sommarflicka på snart 17 år. Är svag för doctor martens,svartvita fotografier, jordglobar, långa pojkar, kaffe, Kent, sommarnätter, värmeljus, bruna ben, händer, Stockholm, té, kragar, godmorgon sms, frukost,och annat fint. Tycker mest om att skriva, att smsa, att pussas, att fotografera, att sova, att träna och att känna mig älskad. Detta är min blogg.Instagram: ellenmariajohansson