Höstljus

2013-09-08 / 12:11:11
 
8 September, söndag. Jag vaknar av höstsolens strålar, tittar ut genom sovrumsfönstret och ser björklöven gulna, ligger kvar i sängen ett tag, läser några sidor ur en bok, skriver några rader om hur livet är nu. Vem visste att jag skulle må såhär bra för ett halvår sedan, jag hade ingen aning, jag trodde att mörkret var svårare att ta sig ur. 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Stockholm i svartvitt

2013-09-04 / 13:24:01
 
 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Septemberklädsel

2013-09-02 / 17:11:56
 
2 September och jag lyssnar konstant på Håkan, tänker tillbaka på spelningen i lördags och kommer fram till att jag då äntligen fattade att allt jävla skit är över och att det inte finns någon som kan såra mig så djupt igen. Kommer fram till hur mycket musik hjälper människan i sig att fortsätta leva livet på ett sådant sätt som ett liv ska levas, i lycka. Kommer fram till att det nu är höst och jag är helt tillfreds med det. Att få bära höstkläder från Monki, traska runt i vinröda converse och att värma händerna i fickorna kanske inte är så dumt ändå. Efter en perfekt sommar så är jag redo, redo för kyla. 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Alexandra

2013-09-01 / 20:10:03
 
 
 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   

Stockholm popaganda

2013-09-01 / 20:03:12
 
Världens bästa helg i världens bästa stad. Jag har besök Stockholm över helgen tillsammans med min familj och en bra vän. Shoppat, ätit hotellfrukost, bott på hotell såklart, och det bästa: Sett Håkan Hellström spela på Popaganda. Bästa kvällen i mitt liv och nu kan jag dö lycklig. Grät, svettades och dansade tillsammans med massor av Håkanälskande människor i några timmar och det blev en helt perfekt avslutning på sommaren. Mållös. 
 
 
 
(0) kommentarer Kategori: Fotografier / länk

   


Ellen. Sommarflicka på snart 17 år. Är svag för doctor martens,svartvita fotografier, jordglobar, långa pojkar, kaffe, Kent, sommarnätter, värmeljus, bruna ben, händer, Stockholm, té, kragar, godmorgon sms, frukost,och annat fint. Tycker mest om att skriva, att smsa, att pussas, att fotografera, att sova, att träna och att känna mig älskad. Detta är min blogg.Instagram: ellenmariajohansson